Izolacijske ploče za ravne stropove

Kamena vuna je odličan toplinski izolator  mineralnog porijekla za toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju u građevinarstvu. Mineralna vuna je nekoliko desetaka puta paropropusnija od ostalih izolacija i zahvaljujući tom svojstvu zidovi kuće dišu i ujedno ne dolazi do pojave opasnih za zdravlje plijesni i gljivica. Square Celing Lamella i Celing Lamella su proizvodi visokotehnološkog međunarodnog diva Ram Global koja jamči naprednijom tehnološkom proizvodnjom i  visokim performansama svih proizvoda namijenjenim za toplinsku izolaciju.

Namjena

Izolacijske ploče od kamene vune slažu se s unutrašnje strane stropa, a koriste se kao toplinska i zvučna izolacija stropnih obloga kod negrijanih garaža i ostalih unutarnjih prostora u novogradnji te starim zgradama. Lamele se lijepe punoplošnim nanosom morta za lijeplenje na kamenu vunu te utiskuju na strop posebno.

Svojstva:

– Toplinska izolacija – energetska učinkovitost koja dovodi do ušteda
– Zvučna izolacija –  komfor stanovanja
– Protupožarna zaštita – sigurnost i bezbrižnost 
– Paropropusnost – zdravlje na prvo mjesto

 

Square Celling lamella 1
Square Celling lamella 3

Pakiranje:

Svaki lot se stavlja u kartonskoj ambalaži  i pakira se prema debljini. Kartonske kutije se slažu na drvene palete te učvršćuju sa stretch folijom. Naljepnice s opisom su dostupne na svakom pakiranju.

Dobava po narudžbi.

Katalozi proizvođača:

Square Celing Lamella

Celing Lamella

Partner:

Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije kao i za slanje ponude na email: info@adriatech.hr