PURACALCE vapno

PURACALCE tvrtke Fassa Bortolo nova je linija ekološki kompatibilnih proizvoda koji nastaju uporabom potpuno prirodnih resursa na bazi hidratiziranog vapna i omogućavaju gradnju zgrada koje pružaju zdravije uvjete stanovanja.

 

KADA JE DOM SAGRAĐEN U SKLADU S PRIRODOM.

 

PURACALCE rezultat je višestoljetnog iskustva u proizvodnji vapna kojim se Fassa Bortolo može pohvaliti, a koje seže još u 1710. godinu kada je prvi put zabilježeno sudjelovanje člana obitelji Fassa u području graditeljstva uz primjenu ovog proizvoda.

 

Formule proizvoda PURACALCE nastale su u Centru za istraživanja Fassa Bortolo, najmodernijem laboratoriju opremljenom naprednim instrumentima za kemijsko-fizikalne analize materijala i eksperimente koji se provode kako bi se došlo do inovativnih rješenja.

Puracalce Vapno

U ponudi se nalazi:

 

BIOLOŠKA TRADICIONALNA LINIJA
Proizvodi za izgradnju i obnovu zidova u prostorima u kojima vlaga neće predstavljati problem.

 

BIOLOŠKA LINIJA ZA SANACIJU
Proizvodi iz biološke linije za sanaciju tvrtke Fassa Bortolo omogućavaju eliminiranje vlage u zidu bez prekidanja procesa kapilarnog kretanja soli i vode kroz zid, povećavajući brzinu isparavanja vode prema van i pospješujući kristalizaciju soli u makro porama žbuke.

 

BIOLOŠKA LINIJA ZA ZAVRŠNE RADOVE
Biološki proizvodi za završne radove iz linije za biološku arhitekturu Bio-Architettura PURACALCE sadrže proizvode u prahu granulacije manje od 2 mm koji omogućavaju postizanje raznih dekorativnih efekata za unutarnje i vanjske prostore.

 

BIOLOŠKI PREMAZI
Široki asortiman dekorativnih premaza za unutarnje i vanjske prostore koji zahvaljujući prirodi primijenjenih sirovina zidovima osiguravaju zaštitu i prozračnost.

 

Čista priroda, istinsko bogatstvo.

Primjer korištenja Puracalce Vapna
Primjer korištenja Puracalce Vapna

Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije kao i za slanje ponude na email: info@adriatech.hr