BEKOTEC-THERM

Sustavi za podno grijanje

Schlüter-BEKOTEC-THERM kombinira ekološku tehnologiju grijanja s higijenom i udobnošću prostora.

Patentirana montaža podnog grijanja, koja kombinira nisku visinu montaže s inovativnom tehnologijom grijanja i kontrole, stvara energetski i ekonomski učinkovit pod s visoko odzivnim termalnim udobnostima i posebno niskim temperaturama opskrbe.

Ali to nije sve – brza i jednostavna manipulacija keramičkih pločica pruža mnoge prednosti čak i tijekom instalacije.

Bez obzira o kojoj se vrsti materijala za podno oblaganje radi, jesu li u pitanju keramičke pločice, prirodni kamen ili neki drugi materijal, BEKOTEC-THERM je uvijek pravi izbor.

BEKOTEC-THERM sustav podnog grijanja

Ovdje su glavne prednosti Schlüter-BEKOTEC-THERM sustava:

 1. Niska visina ugradnje: s niskom visinom ugradnje, Schlüter-BEKOTEC-THERM sustav idealan je za projekte obnove objekata te u situacijama u kojima je od važnosti uzeti u obzir prostorna ograničenja – visine je između 23 mm i 74 mm (molimo, konzultirajte nas vezano za konkretna projektna rješenja).
 2. Brzo: ako koristite konvencionalne cementne estrihe i keramičke obloge, nema potrebe za mjerenjem ili postizanjem određenih razina preostale vlage. Sa postavljanje pločica može se započeti čim estrih bude spreman nositi težinu.
  Bez složenih i skupih posebnih građevinskih materijala, vaš klijent će se moći useliti čak 28 dana ranije.
  Sa grijanjem estriha možete započeti već 7 dana nakon postavljanja keramičkih/prirodnih kamenih obloga. Ovisno o temperaturi opskrbe, faza grijanja traje samo 2-3 dana. To predstavlja veliku uštedu vremena i novca.
 3. Brza i ravnomjerna distribucija topline: sustav osigurava brzu i ravnomjernu distribuciju topline po cijeloj površini poda, stvarajući ugodno okruženje za život i rad.
 4. Energetska učinkovitost: dizajn sustava Schlüter-BEKOTEC-THERM-a vođen je idejom energetske učinkovitosti, optimizirajući tako prijenos topline i minimizirajući potrošnju energije, što dovodi do dugoročnih ušteda energije. Zahvaljujući niskoj visini montaže, Schlüter-BEKOTEC-THERM sustav može raditi s niskim temperaturama opskrbe. To ga čini izvrsnim izborom za kombiniranu upotrebu s održivim, modernim dizalicama topline i fotonaponskim sustavima. Kao dodatna prednost, manja potrebna količina estriha također smanjuje potrošnju resursa poput pijeska i cementa, što značajno smanjuje ekološki otisak.
 5. Jednostavnost instalacije: sustav je jednostavan za upotrebu i instalaciju, smanjujući time i vrijeme i troškove rada. Modularne komponente olakšavaju postupak jednostavne instalacije.
  Schlüter-BEKOTEC sustav ne zahtijeva spojeve u estrihu (osim strukturalnih dilatacijskih spojeva itd.). Kontrolni spojevi u gornjem sloju specificirani su prema relevantnim smjernicama i mogu se stoga postaviti neovisno o estrihu.
  To eliminira neugledne spojeve u uzorku pločica i stvara rezultate koji govore sami za sebe.
 6. Sigurno: Schlüter-BEKOTEC čuva keramičke obloge trajno bez pukotina bez obzira na veličinu ploča. To znači da možete sigurno postaviti i održavati elegantne velike formate bez oštećenja. Još jedna prednost: estrisi iznad Schlüter-BEKOTEC-a ne savijaju se ili uvijaju, što sprečava nastanak neuglednih spojeve podnožja.
 7. Kompatibilnost i svestranost: Sustav je kompatibilan s različitim podnim oblogama i dovoljno svestran da zadovolji potrebe prostora različitih namjena, od stambenih do poslovnih.
Za sve dodatne informacije vezano za sustav Schlüter-BEKOTEC-THERM te ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Vjerujemo da bi Schlüter-BEKOTEC-THERM sustav mogao biti vrijedan dodatak Vašim projektima, pružajući inovativno, pouzdano i učinkovito rješenje za podno grijanje.
 

Napravite sami okvirni  izračun investicije putem kalkulatora na linku ispod.

Katalozi proizvođača:

SCHLUTER BEKOTEC-THERM

SCHLUTER BEKOTEC-EN

Video