Naše iskustvo je vaše jamstvo

Tradicija Fassa Bortolo je prastara: započinje 1710. godine i prenosi se iz generacije u generaciju, neprekidno se razvijajući i razlikujući se po inovacijama koje su ovom sektoru dale bitan doprinos. Prva tvrtka koja je u Italiji uvela tvornički zamiješane žbuke na bazi vapna i cementa, pogodne za sve vrste graditeljskih zahvata. Prva koja je razvila tehnologiju Silo – sustav dostave proizvoda, koji je revolucionirao rad na gradilištu. Danas je to vodeća marka u sektoru, referentna točka za sve radnike u graditeljstvu: projektante, trgovce i nanositelje.

Kvaliteta gradnje, stanovanja i življenja uz poštovanje čovjeka i okoliša

Zajednička filozofija svih proizvoda Fassa Bortolo jest inovacija, razvoj rješenja i konstrukcijskih materijala koji uvijek nadmašuju svojom djelotvornošću, za psihofizičku dobrobit pojedinca, a u skladu s okolišem. Sigurnost, učinkovitost, trajanje, udobnost, ravnoteža, poštovanje – jer naše je zalaganje usmjerenu razvoju graditeljstva i kvalitete života..

Detalji

POČETAK PROIZVODNJE

1710

PODRUŽNICE i POGONI

12 pogona
3 podružnice u Italiji
1 pogon u Portugalu
3 podružnice u Švicarskoj
1 podružnica u Francuskoj
1 podružnica u Španjolskoj
1 podružnica u Ujedinjenom Kraljevstvu

Integrirani sustav inteligentna sinergija

Fassa Bortolo: inovacija za održivost

Filozofija tvrtke Fassa Bortolo prolazi prije svega kroz ideju Integriranog sustava koji se temelji na sinergičnom djelovanju

vrlo širokog asortimana proizvoda, stručnosti, istraživanja i usluga.