DITRA

Vodonepropusna membrana protiv pucanja

Schluter-Ditra je inovativni sustav hidroizolacije i stabilizacije za postavljanje pločica koji pruža niz prednosti u usporedbi s tradicionalnim metodama. Ovaj visokokvalitetni proizvod tvrtke Schluter Systems donosi brojne koristi koje poboljšavaju izvedbu i dugovječnost podnih obloga. Evo nekoliko ključnih prednosti Schluter-Ditra sustava:

  1. Hidroizolacija: Schluter-Ditra pruža pouzdanu barijeru protiv prodora vode, sprječavajući oštećenja strukture ispod pločica. Ova hidroizolacijska svojstva čine ga idealnim rješenjem za područja s visokom vlagom, poput kupaonica i kuhinja.
  2. Razrjeđivanje opterećenja: Zahvaljujući svojoj strukturi s trima slojevima, Schluter-Ditra djeluje kao izolacijski materijal koji smanjuje stres i opterećenje na podlozi. To rezultira povećanom izdržljivošću podnih ploča i sprječava pukotine koje mogu nastati zbog promjena u podlozi.
  3. Laganost i jednostavnost ugradnje: Schluter-Ditra je izuzetno lagan, što olakšava rad tijekom instalacije. Također se može rezati i oblikovati prema potrebama, čime se smanjuje otpad materijala i olakšava prilagodba različitim oblicima podova.
  4. Termička izolacija: Sustav pruža određenu razinu termičke izolacije, čime se stvaraju udobniji podovi, posebno na hladnim površinama. Ova značajka pomaže u održavanju ugodne temperature poda i štedi energiju.
  5. Otpornost na kemikalije: Schluter-Ditra je otporan na agresivne kemikalije, čime se osigurava dugovječnost i očuvanje izgleda podova čak i u prostorijama gdje se koriste snažni čistači.

U zaključku, Schluter-Ditra je sveobuhvatan sustav koji kombinira hidroizolaciju, stabilnost i praktičnost u jedinstvenom proizvodu. Njegove prednosti čine ga idealnim izborom za postavljanje pločica u različitim okruženjima, pružajući dugotrajnu zaštitu i estetski privlačan izgled podova.

BARA
DITRA vodonepropusna membrana protiv pucanja

Katalozi proizvođača:

Schlüter-DITRA

Video