Aqualamine – inovativni završni sloj

Inovativni proizvod za izradu završnog sloja koji je estenski na visokoj razini i ima odlična svojstva nepropusnosti. Aqualamine je proizvod visokih performansi kojeg proizvodi NORD RESINE i može se primijeniti na svaku vanjsku površinu umjesto klasičnog polaganja pločica. 

Posebnost materijala je odličan vizualni doživljaj kojeg stvara na postavljenu površinu dajući joj poseban luksuzni izgled a pri tome površina nije klizava, postojana je na UV pa ne mijenja boju te je vodootporan i prozračan. Materijal se lako nanosi i pri nižim temperaturama, elastičan je a u kratkom roku postiže propisanu tvrdoću.

Aqualamine se zbog svojih karakteristika , može primijeniti na svim terasama, balkonima, nogostupima te pogotovo je zanimljiv za završni sloj bazena.

Kod bazena osim funkcionalnih prednosti dolazi jako do izražaja estetska vrijednost samog proizvoda gdje se kombinacijom raznih nijansi boja mogu postići zanimljivi efekti u samom bazenu i prostoru oko njega. Ova kombinacija će sigurno potaknuti oduševljenje gostiju.

Na raspolaganju su 15 standardnih nijansi a za veće narudžbe moguće je odabirati nijansu po želji.

Katalozi proizvođača:

Nord resine

Aqualamine

Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije kao i za slanje ponude na email: info@adriatech.hr